pandorinoPole fotografiranje

Profesionalno fotografiranje v poljubnih pozah ob drogu ali na njem.

Je tudi za vas ples ob drogu postal način in del življenja? Želite te trenutke in naučeno znanje ohraniti v trajnem spominu? Naredite to s fotografijami, ki jih boste ponosno pokazale tudi čez trideset ali več let! Prav vsaka izmed nas ima svoj čar in je na drogu še posebej lepa. Samo dober fotograf pa zna ta čar in lepoto ujeti v objektiv. Pri nas lahko naročite profesionalno fotografiranje na drogu.

 

Kako poteka?

Fotografiranje je individualno in poteka v Pandorinih prostorih na Centru plesa. Po želji se lahko fotografirate tudi v paru ali skupini. Plesno dvorano z drogovi spremenimo v fotografski studio. Zraven fotografa je ves čas prisotna ena od inštruktoric, ki s plesnega vidika stoji ob strani vam in svetuje fotografu, kdaj je položaj takšen, kot ga želimo videti na fotografiji.

Pred fotografiranjem vam je na voljo še ena plesna dvorana, kjer imate prostor in čas za segrevanje in ponovitev elementov oz. položajev, ki jih želite na fotografiji. Za fotografiranje si pripravite največ 8 različnih položajev.

Fotografiranje je možno le ob predhodnem naročilu in plačilu. Samo fotografiranje traja približno 20 min. Pred dogovorjenim terminom si rezervirajte tudi čas za oblačenje, segrevanje in ponovitev poz.

 

V ceno 100 € je vključeno:

  • najem dvorane z drogovi, ki jo spremenimo v fotografski studio,
  • svetovanje glede položajev na drogu za fotografiranje,
  • profesionalno fotografiranje,
  • pet najboljših fotografij,
  • obdelava fotografij.

 

Prijave na info@pandora-artofpole.com