projektPole & Fly

Enodnevni dogodek intenzivnih treningov in ustvarjalnih delavnic ob drogu, ki ga v Mariboru organiziramo od leta 2017. V ta namen v našo hišo povabimo gostujoče inštruktorje iz Slovenije in tujine, ki pri nas cel dan vodijo delavnice. Dogodek je namenjen tako udeležencem iz Slovenije, kot tudi tistim iz tujine oz. vsem, ki želijo dopolniti in nadgraditi svoje gibalne spretnosti ob drogu, ter poleteti še s kakšno od “zračnih” disciplin.

Se želite udeležiti dogodka kot udeleženec ali inštruktor? Za dodatne informacije smo vam na voljo. Pišite na info@pandora-artofpole.com in z veseljem vam odgovorimo.

Pole & Fly2019

Pandora – Art of Pole iz Maribora s plesom ob drogu že več let povezuje, izobražuje in sklepa nova prijateljstva. Tokrat z intenzivnimi celodnevnimi delavnicami v okviru dogodka Pole & Fly širimo svoja poznanstva čez meje vseh naših sosednjih držav. Čez cel dan se bo tako zvrstilo 7 različnih delavnic, kjer se bomo učili novih trikov in akrobacij v zraku na drogu, obroču in v blagu/vrečah. Delavnice bo vodilo 7 inštruktorjev, zraven tega se bodo na dogodku predstavljali oblikovalci pole dance oblačil in pripomočkov. Z nami bodo inštruktorice in inštruktorji iz Avstrije, Italije, Madžarske, Hrvaške in Slovenije!

multimediaVideo

Pole & Fly2018

Pandora – Art of Pole iz Maribora s plesom ob drogu že več let povezuje, izobražuje in sklepa nova prijateljstva. Tokrat z intenzivnimi celodnevnimi delavnicami v okviru dogodka Pole & Fly širimo svoja poznanstva čez meje naše nekdanje skupne domovine. Čez cel dan se bo tako zvrstilo 8 različnih delavnic, ki jih bo vodilo 10 inštruktorjev, zraven tega se bodo na dogodku predstavljali oblikovalci pole dance oblačil in pripomočkov. Z nami bodo inštruktorice in inštruktorji iz Hrvaške, Srbije, Makedonije in Slovenije!

multimediaVideo

Pole & Fly2017

Pandorice te vabimo, da Maribor za en dan spremenimo v slovenski center plesa ob drogu! K nam prihajajo pole dance organizacije iz vse Slovenije in skupaj bomo intenzivno trenirali. Pandorice vabimo tudi tebe, da se nam pridružiš na treningih, da spoznaš svoje kolegice iz drugih slovenskih krajev, da spoznaš različne načine treningov, da spoznaš nove elemente in trike, da treniraš in plešeš z nami in nenazadnje, da en dan preživiš ob drogu, kjer neizmerno uživaš! Pridi v Maribor, pridi k nam na štango. 🙂

multimediaVideo