projektPandorina skrinjica

Pandorina skrinjica je letna prireditev društva Pandora – Art of Pole, kjer v obliki celovečerne predstave že od leta 2014 predstavljamo ples ob drogu kot odrsko umetnost. Čutnost, eleganca, akrobatske veščine in šport na odru, kjer med številnimi nastopajočimi prepoznate različne zvrsti in stopnje treningov ob drogu.

Pandorina skrinjica2022

Po dveh letih pavze in poležavanja na kavču, je tukaj ponovno Pandorina skrinjica, predstava na drogovih, kjer lahko vidite čutnost, eleganco, prefinjene gibe, šport in umetnost v enem.

Kaj smo počeli v teh dveh letih? Smo kaj trenirali ali le poležavali na kavču in gledali TV?

Ples ob drogu smo videli povsod! Ko smo gledali vreme, kriminalke, serije, dokumentarne oddaje in resničnostne šove. Še celo v parlamentu. Prav to vam bomo predstavili v naši večerni predstavi na drogovih – Pandora TV.

Pandorina skrinjica2019

Kam se boste letos odpravili na dopust? Boste potovali sami, ali s turistično agencijo? Boste izbrali že poznano lokacijo, ali ste pripravljeni izkusiti kaj novega? Dobrodošli na vizualni predstavitvi atraktivnih turističnih destinacij! Potujte s Pandoro!

multimediaVideo

Pandorina skrinjica2018

RAZVOJ/RAZKROJ. Zadnjih sto let razvoja človeštva, ki nas od emancipacije žensk, vojn, poleta na Luno, manipulativnih vodij, tehnološkega napredka, rojevanja novih duš, ki vedno znova iščejo ljubezen, vodi do razčlovečenja. Tako močnemu razvoju, kot smo mu priča v zadnjih stotih letih, bi lahko sledil razkroj človeštva. Ali morda obratno. Hm. Za nekoga razvoj, za drugega razkroj. Kakšno pa je vaše mnenje?

multimediaVideo

Pandorina skrinjica2017

Ples ob drogu. Čutnost, eleganca, prefinjeni gibi in akrobatske veščine. V odkrivanju novih dimenzij gibanja in umetniškega izražanja, v Mariboru ob drogu plešemo že od leta 2010. Že 4. leto zapored bomo s celovečerno predstavo – Pandorina skrinjica, razbijali stereotipe in pokazali, da si ples ob drogu zasluži biti odrska umetnost.

Letošnja tema Pandorine skrinjice bo cirkus. Raznolike cirkuške točke ob drogu, takšne, kot jih zagotovo še niste videli. Kaj za vas pomeni cirkus? So to zgolj klovni, baloni, živali ali pomislite nanj tudi ob spremljanju dnevnih novic?
Vabljeni v naš Circus Pandora!

multimediaVideo

Pandorina skrinjica2016

Ste že slišali za ples ob drogu? Ne, to ni striptiz, ampak zelo zahtevna oblika plesne, umetniške in športne discipline. Da vam dokažemo, da to drži, vas vabimo na ogled plesne predstave z drogovi, Novice iz Pandorine skrinjice.

Kar 58 nastopajočih vam bo ob in na drogovih prikazalo ples, umetnost in Novice. Vas je zamikalo? Estrada, Črna kronika, Dobrodelnost, Tv spored, Kolumna in Finance – to in morda še kaj, je tema za naš “cajtng”, Pandorin cajtng.
Pridite in postanite del naših novic!

multimediaVideo

Pandorina skrinjica2015

Pandorina Skrinjica je letna produkcija pole dance skupine Pandora – Art of Pole, ki jo prirejamo ob koncu sezone. Gre za prireditev, kjer so kot celota predstavljene različne stopnje in zvrsti plesa ob drogu. Prikazan je napredek deklet, ki so s treningi šele začele pa vse do tistih, ki plešejo že več let.