Novičke

Plesni zmenek s Tino

Edinstvena plesna delavnica ob drogu!

Tina Hohnjec, inštruktorica treningov ob drogu pri Pandora – Art of Pole, je poznana po svojem unikatnem plesnem slogu, igrivosti, energičnosti in nežnosti obenem. Ob dnevu žena bo za vas pripravila prav poseben, plesno obarvan trening.

Podarite si zmenek s sabo, z drogom in zaplešite s Tino!

Stopnja zahtevnosti predznanja s treningov ob drogu: najmanj Intermediate.

Prijavite se že danes, število mest je omejeno!

Cena delavnice: 15 €
Cena delavnice za aktualne članice Pandora – Art of Pole: 10 €

Obvezne so predhodne prijave na: info@pandora-artofpole.com

Pandora praznuje 10 let

V letu 2020 praznujemo 10 let treningov ob drogu.

 

Vrhunec praznovanja bo v soboto, 23. maja, v Narodnem domu Maribor, ki ga bomo obeležili s celovečerno predstavo na drogovih, Pandorina skrinjica.

Več informacij sledi.

Pandorina skrinjica 2019

Plesna predstava na drogovih, s 60 nastopajočimi! Kam se boste letos odpravili na dopust? Boste potovali sami, ali s turistično agencijo? Boste izbrali že poznano lokacijo, ali ste pripravljeni izkusiti kaj novega? Dobrodošli na vizualni predstavitvi atraktivnih turističnih destinacij! Potujte s Pandoro!

Preberi več

Pole & Fly 2019

Pandora – Art of Pole iz Maribora s plesom ob drogu že več let povezuje, izobražuje in sklepa nova prijateljstva. Tokrat z intenzivnimi celodnevnimi delavnicami v okviru dogodka Pole & Fly širimo svoja poznanstva čez meje vseh naših sosednjih držav.

Preberi več

Pole & Fly 2018

Pandora – Art of Pole iz Maribora s plesom ob drogu že več let povezuje, izobražuje in sklepa nova prijateljstva. Tokrat z intenzivnimi celodnevnimi delavnicami v okviru dogodka Pole & Fly širimo svoja poznanstva čez meje naše nekdanje skupne domovine. Čez cel dan se bo tako zvrstilo 8 različnih delavnic, ki jih bo vodilo 10 inštruktorjev, zraven tega se bodo na dogodku predstavljali oblikovalci pole dance oblačil in pripomočkov.

Preberi več

Pandorina skrinjica 2018

Vabimo vas k ogledu plesne predstave na drogovih, s kar 60 nastopajočimi! RAZVOJ/RAZKROJ. Zadnjih sto let razvoja človeštva, ki nas od emancipacije žensk, vojn, poleta na Luno, manipulativnih vodij, tehnološkega napredka, rojevanja novih duš, ki vedno znova iščejo ljubezen, vodi do razčlovečenja. Tako močnemu razvoju, kot smo mu priča v zadnjih stotih letih, bi lahko sledil razkroj človeštva. Ali morda obratno. Hm. Za nekoga razvoj, za drugega razkroj. Kakšno pa je vaše mnenje?

Preberi več

Pole & Fly 2017

Pandorice te vabimo, da Maribor za en dan spremenimo v slovenski center plesa ob drogu! K nam prihajajo pole dance organizacije iz vse Slovenije in skupaj bomo intenzivno trenirali. Pandorice vabimo tudi tebe, da se nam pridružiš na treningih, da spoznaš svoje kolegice iz drugih slovenskih krajev, da spoznaš različne načine treningov, da spoznaš nove elemente in trike, da treniraš in plešeš z nami in nenazadnje, da en dan preživiš ob drogu, kjer neizmerno uživaš!

Preberi več

PANDORINA SKRINJICA 2017

Ples ob drogu. Čutnost, eleganca, prefinjeni gibi in akrobatske veščine. V odkrivanju novih dimenzij gibanja in umetniškega izražanja, v Mariboru ob drogu plešemo že od leta 2010. Že 4. leto zapored bomo s celovečerno predstavo – Pandorina skrinjica, razbijali stereotipe in pokazali, da si ples ob drogu zasluži biti odrska umetnost.

Preberi več

PANDORINA SKRINJICA 2016

Ste že slišali za ples ob drogu? Ne, to ni striptiz, ampak zelo zahtevna oblika plesne, umetniške in športne discipline. Da vam dokažemo, da to drži, vas vabimo na ogled plesne predstave z drogovi, Novice iz Pandorine skrinjice.

Preberi več

PANDORINA SKRINJICA 2015

Pandorina Skrinjica je letna produkcija pole dance skupine Pandora – Art of Pole, ki jo prirejamo ob koncu sezone. Gre za prireditev, kjer so kot celota predstavljene različne stopnje in zvrsti plesa ob drogu. Prikazan je napredek deklet, ki so s treningi šele začele pa vse do tistih, ki plešejo že več let.

Preberi več