pandora-zacetek-treningov-2017

ZAČETEK TRENINGOV IN VPIS V NOVO SEZONO

V ponedeljek, 21. avgusta, začenjamo z vpisom na pole dance treninge v novo sezono. Vpišete se lahko vsak dan med tednom, v pisarni Centra plesa, od 10h – 12h in od 16h do 18h. Z rednimi treningi bomo začeli 1. septembra, urnik je že objavljen na naši spletni strani.

Kaj pomeni vpis?
Če želite trenirati z nami, se je potrebno vpisati v novo sezono treningov, ki bo potekala od 1. septembra 2017 do 30. junija 2018. Vpišete se v skupino, ki odgovarja vaši stopnji. Ob vpisu je potrebno izpolniti in podpisati novo prijavnico, poravnati vpisnino 5 € (vpisnina se plača samo ob vpisu) in treninge za september. Če želite, lahko vse uredite tudi preko maila info@pandora-artofpole.com, pošljemo vam prijavnico in položnico – v tem primeru je potrebno do 1. septembra opraviti plačilo in v pisarno prinesti podpisano prijavnico. Vpisani ste šele takrat, ko je vse to urejeno.

Ne veste v katero skupino se naj vpišete?
S tisto stopnjo, s katero ste lansko sezono zaključili, v septembru nadaljujete. Če ste v dvomih, vpišite raje eno stopnjo nižje. Raje začnite lahkotneje, ne pretiravajte! Če še vedno ne veste v katero stopnjo se vpišete, vam bomo ob vpisu svetovali.

​Imate prijatelja ali prijateljico, ki želi trenirati z nami?
Predstavitveni trening za naše nove člane in članice organiziramo v sredo, 30. avgusta, ob 18.00.
Obvezne so predhodne prijave na mail info@pandora-artofpole.com.

​​Pridružite se nam!

Deli objavo s prijatelji ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Posted in Pandora.