VPIS

 

VPIS NOVIH ČLANIC IN ČLANOV

Ker gre za specifično obliko vadbe, pri kateri se napreduje iz treninga v trening, se obstoječi skupini ni mogoče priključiti kadarkoli. Zato je vpis za nove članice in člane organiziran v obliki uvodnega predstavitvenega pole dance treninga. Prijave na predstavitveni trening sprejemamo vedno. Ko zberemo dovolj prijav, določimo termin in vas povabimo nanj.

 

Kaj je predstavitveni pole dance trening?

Predstavitveni pole dance trening je brezplačen trening, na katerem imajo naše bodoče članice in člani možnost, da preizkusijo kako Pandorin pole dance trening poteka. Predstavitveni trening traja 60 min in se je nanj potrebno prijaviti. Termin razpišemo, kadar vpisujemo nove članice in člane. Po predstavitvenem treningu se lahko odločite, če se želite vpisati za nadaljnje treninge.

Kako poteka vpis?

Če ste na predstavitvenem treningu uživali, se dogovorimo o terminu treningov, izpolnite prijavnico in vprašalnik o zdravju, se seznanite z našimi pravili ter plačate vpisnino in prvi mesec treningov. Od sedaj naprej ste postali del Pandorine družinice. Se vidimo na prvem treningu!

Kako pogosto naj treniram?

Vadite lahko enkrat, dvakrat, trikrat na teden ali neomejeno. Meje si postavite sami. Dogovorimo se lahko tudi za privatne ure. Če imate doma svoj drog, lahko vadite tudi doma. V vsakem primeru pa poslušajte svoje telo in z vajami ne pretiravajte. Trening naj bo v užitek!

Kaj moram vedeti pred treningom?

Na dan treninga je priporočljivo, da telesa in dlani ne mažete z mlekom ali oljem za telo. Pred začetkom vadbe morajo biti roke čiste in suhe. Na treningu odstranite ves nakit in uro. Pridete 10 min pred začetkom treninga, da se lahko v miru preoblečete, saj s treningi pričenjamo točno.

Kaj potrebujem za trening?

Na trening prinesite udobna oblačila: trenirko ali pajkice, kratko majico in po dogovoru z inštruktorico tudi kratke hlačke. Priporočljiva je steklenička vode in brisačka.

Prijavite se lahko na: info@pandora-artofpole.com.
Ali pa izpolnite spodnji obrazec.

 

Ime in Priimek

E-mail naslov

Zadeva

Sporočilo