TRENINGI

pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes
pole dance trening / pole dance classes


PANDORIN POLE DANCE TRENING

Traja 90 min in je sestavljen iz treh delov:

 • ogrevanje (usposabljanje telesa, izboljšanje fizične kondicije, povišanje fleksibilnosti),
 • učenje elementov in povezovanje le-teh v koreografijo,
 • sprostitev oz. ohlajanje (za preprečevanje mišične razbolelosti).

Na treningih se učimo:

 • plesnih korakov ob drogu in na tleh (floorwork),
 • elementov vrtenja na drogu (spins),
 • različnih položajev in akrobatskih figur na drogu brez stika s tlemi (tricks).

Naši treningi oz. skupine so razdeljene na tri glavne težavnostne stopnje:

 • beginners (začetna stopnja),
 • intermediate (srednja stopnja),
 • advanced (nadaljevalna stopnja).

CONTEMPORARY POLE

Contemporary pole trening temelji na modern/sodobni plesni tehniki, ki je združena z elementarnim plesom ob drogu, pri čemer je poudarek na plesu. Z iskanjem možnosti vključitve plesnih kodeksov v osnovni ples ob drogu, se nekoliko negira klišejsko razumljen drog in v ospredje prihaja občutek resnejše odrske umetnosti.

Začetni del treninga zajema osnovno ogrevanje in razteg, sledijo plesne tehnične vaje in ogrevanje droga, nato ustvarjanje materiala/koreografije in zaključna sprostitev.

Pri udeležencih se išče predvsem plesna izraznost in lastna interpretativna ekspresija, ki so unikatna dodana vrednost gibalnemu materialu ob drogu. Na samem drogu se ne zadržujemo kontinuirano dlje časa, ampak iščemo možnosti tranzicije na drog in iz droga ter okoli njega in nato nadaljujemo naprej v kombinacijo plesnih gibov. Pri vsem tem pa je dobrodošla lastna angažiranost, kjer prihaja do spoznavanja svojstvenih zmožnosti in virtuoznosti.

POWER POLE

Najbolj energičen in dinamičen trening pri Pandoricah!
Ob drogu bomo delale vaje za kondicijo in moč. Trening je namenjen še posebej tistim dekletom, ki želijo hitreje napredovati pri rednih treningih plesa ob drogu. Poudarek ne bo na učenju novih elementov (čeprav se bomo naučile marsikaj novega), drog bomo uporabljale kot pripomoček za vaje, ki nam bodo v pomoč, da bomo nove in težje elemente hitreje in lahkotneje izvajale.

Trening traja 75 min.

EASY POLE

Lahkotnejša vadba ob drogu.
Želite plesati ob drogu, pa mislite, da so ovira vaša leta? Želite postati fit po porodu? Ali pa mislite, da ste premalo močne? Mislite celo, da imate nekaj kilogramov preveč? Želite lahkotnejšo in zabavno rekreacijo, kjer boste krepile celo telo in plesale obenem?
Če ste na najmanj eno vprašanje odgovorile z DA, potem je to idealna vadba za vas! Trening plesa ob drogu, kjer bomo krepile celo telo, delale vaje za hrbtenico, vaje za raztezanje, se učile osnovnih elementov ob drogu, plesale, se zabavale in se imele fajn! To je trening za vas, ki si globoko v sebi želite plesati in vas mučijo predsodki.
Pridite, poskusite, zabavajte se z nami!

Komu so treningi namenjeni?

 • mamicam, ki so pred najmanj tremi meseci dobile otroka,
 • mamicam, ki imajo otroka že dlje časa,
 • vsem damam v najboljših letih, ki nimajo večjih zdravstvenih težav ali težav s sklepi in hrbtenico,
 • vsem ostalim, ki si želite lahkotne in zabavne vadbe, kjer boste na sproščen način naredile nekaj zase.

Skupino ustvarimo ob zadostnem številu prijav.

Trening traja 75 min.

MALE POLE

Trening na drogu za moške!
Gre za kombinacijo različnih vaj za kondicijo in moč na drogu, prilagojenih posebej za moške. Gre za vadbo z lastno težo, kjer boste okrepili celo telo. To je trening za moške, ki si upajo poskusiti nekaj novega, zabavnega in obenem svoje telo ohraniti v dobri fizični kondiciji!
Trening traja 75 min.

PREGNANCY POLE

Rekreacija ob drogu za nosečnice.
Vadba, kjer bomo razgibale celo telo z vajami, ki so posebej prilagojene za nosečnice. Drog bomo uporabile tudi kot pripomoček ob katerem bomo delale vaje, počasi poplesavale okrog njega in začutile ženskost v sebi. Uživale bomo v nosečnosti, se sprostile in povezale z novim življenjem, ki nas čaka.
Gre za izjemno zabavno in koristno vadbo za nosečnice, ki je obenem tudi priložnost, da poklepetate z drugimi nosečnicami in seveda, da si vzamete nekaj časa zase.

Skupino ustvarimo ob zadostnem številu prijav.

Vadba traja 75 min.

POLE DANCE ZA MAMICE Z DOJENČKI

Vadba ob drogu za mamice.
Vadba je namenjena vsem mamicam, ki si želijo na zabaven način okrepiti svoje telo in lahko imajo pri tem svojega dojenčka ob sebi.
Gre za zabavno kombinacijo treninga celotnega telesa za mamico in hkrati sproščenega druženja mamic in njihovih otrok.Trening za mamico je sestavljen iz vaj za moč, raztegovalnih vaj, učenja elementov ob drogu in na njem ter plesa ob drogu. Medtem dojenčki mamice z zanimanjem opazujejo, spoznavajo novo okolje ter se igrajo med seboj.
Vadba traja 75 min. Namenjena je mamicam in njihovim dojenčkom do enega leta starosti oz. dokler ne shodijo.

 

V prostorih Centra plesa so vam na voljo še naslednje vadbe, ki bi vas lahko zanimale: ples za malčke, angleščina skozi ples za malčke, ples za otroke, pilates, pilates za nosečnice, power joga in aerial joga. (www.centerplesa.si)

POLE V ANGLEŠČINI

Pole dance treninge pri Pandora – Art of Pole obiskujejo tudi tista dekleta in dame, ki živijo, študirajo ali delajo v Mariboru in okolici ali v sosednji Avstriji in ne govorijo slovensko. Našim inštruktorjem angleščina ne predstavlja težav. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o možnosti treningov v angleščini.

PANDORINA URICA

Pandorina pole dance urica je namenjena vsem, ki želijo same izkoristiti ta čas za vadbo in ples ob drogu, ponoviti elemente iz treningov, delati vaje za moč ipd. Zaradi vaše varnosti, bo na Pandorini urici vedno prisotna najmanj ena pedagoginja, vendar boste za segrevanje in vaje poskrbele same.

Pandorina urica poteka vsako zadnjo soboto v mesecu in traja 75 minut. Namenjena je le članicam in stane 5 €.

Na Pandorino pole dance urico se lahko prijavite pri pedagoginjah na rednih treningih. Prijava se upošteva ob plačilu. Število mest je omejeno na število drogov v dvorani.


Oglejte si tudi:

PREDSTAVITEV PEDAGOGOV / MNENJA PLESALK

Želiš postati del Pandorine družinice?

VPIŠI SE / POGLEJ URNIK TRENINGOV / POGLEJ CENIK / KONTAKTIRAJ NAS