PROJEKTI

Zraven treningov Pandorice delamo še ogromno drugega. Izobražujemo se pri raznih mednarodnih inštruktorjih, organiziramo dodatne izobraževalne pole dance delavnice, ustvarjamo plesne predstave, nastopamo, …

PANDORINA SKRINJICA 2017

Raznolike cirkuške točke ob drogu, takšne, kot jih zagotovo še niste videli. Kaj za vas pomeni cirkus? So to zgolj klovni, baloni, živali ali pomislite nanj tudi ob spremljanju dnevnih novic?

NASTOPAJOČI:
Mojca Jarc, Ina Lasbaher, Mojca Dajčman, Daša Popenko, Sara Šobernik, Tina Kapun, Tamara Zavec, Tina Marin, Špela Stegne, Tina Vrdjuka, Maja Kukovičič, Ana Križman, Tjaša Rošer, Sabina Muminović, Anja Simonič, Julija Horvat, Jernej Hergamas, Matjaž Kekec, Nataša Mohorko, Maja Kitek, Katja Dajčman, Urša Fuks, Lea Cvetko, Jernej Zorko, Cvetka Černko, Živa Rader, Meta Frangež, Renata Ponudič, Jasna Crnolič, Nataša Šipka, Kaja Šimek, Urška Fakin, Rebeka Roškar, Maja Januš, Nuša Solar, Katarina Rijavec, Nika Horvat, Nika Volmajer, Natalija Veronik, Svetlana Fisher, Sabina Bračič, Janja Jozelj, Martina Visočnik, Tadeja Mihev, Nataša Žitko, Tina Hohnjec, Maša Pinner, Katja Božič, Nina Dvoršek, Katarina Domjan, Anja Sever, Andreja Jež, Nina Logar, Andreja Grča, Ana Suhodolčan, Dominika Holc, Breda Kušar, Tatjana Vdovič.

KDO VSE SI ZASLUŽI BESEDO HVALA!
Vse naše Pandorice in fantje – da ste, naši donatorji
za podporo: SOLVIKS d.o.o, iPiramida d.o.o., Plinarna Maribor d.o.o., Bogdan Rader s.p., HIL d.o.o., S. OLIVER d.o.o., Dušan Marin s.p., Vinoteka Vodni stolp, Piros Fireworks in ostali. Narodni dom Maribor – še posebej tehnična ekipa za sodelovanje in uresničevanje naših želja, ekipa salona Tinka Frizure za pomoč pri frizurah in ličenju, Žan Lebe, Marko Urbanek, John Pinner in Tine Matjašič za glasbo, Maša Pinner za oblikovanje grafične podobe in kostume, Tadeja Mihev in Nina Logar za kostume, Anja Simonič za oblikovanje, Zum Kreativa za ogenj, Nika Horvat za torto in vsi ostali, ki ste na svoj način pripomogli k našemu cirkusu.

TRŠICE IN TRŠICEK V SEZONI 2016/2017
Maja Logar, Renata Ponudič, Sabina Bračič, Maša Pinner, Anja Krobat, Tina Hohnjec, Tina Marin, Tadeja Knez, Jure Masten, Anja Simonič.

Cirkuški direktor: Nejc Ropret

PANDORINA SKRINJICA 2014 – 2015 – 2016

Pandorina Skrinjica je letna produkcija pole dance skupine Pandora – Art of Pole, ki jo prirejamo ob koncu sezone. Gre za prireditev, kjer so kot celota predstavljene različne stopnje in zvrsti plesa ob drogu. Prikazan je napredek deklet, ki so s treningi šele začele pa vse do tistih, ki plešejo že več let.

Pandorina Skrinjica 2016 – Pandorin cajtng, Novice iz Pandorina skrinjice
Izdaja: Društvo Pandora – Art of Pole Maribor, Tkalski prehod 7, 2000 Maribor
Umetniška vodja, predsednica in ustanoviteljica: Maja Logar
Podpredsednica, soustanoviteljica, urednica cajtnga: Sabina Bračič
Producentka, soustanoviteljica: Renata Ponudič
Oblikovanje: Anja Simonič (AS-KREATIVA)
Radijski glas: Blanka Hohnjec
Tršice in tršicek v sezoni 2015/16: Maja Logar, Sabina Bračič, Renata Ponudič, Tina Hohnjec, Maša Pinner, Anja Krobat, Tadeja Knez, Anja Simonič, Katarina Barbara Kavčič, Tina Marin, Jure Masten.
Hvala: Narodni dom Maribor, Žan Lebe, John Pinner, Tine Matjašič, Primož Podpečan, Jože Skarlovnik, Tinka Dobaja, Blaž Kukolj, Nina
Logar, Mira Tancer, Miloš Brankov, ekipa Centra plesa in vsem, ki so nam ob nastajanju naših novic stali ob strani.
Posebna hvala našim donatorjem!

Pandorina Skrinjica 2015 – Življenje kot v filmu
Produkcija: Pandora – Art of Pole in KD Center plesa
Brez nje ne bi bilo nič: Maja Logar
Pedagogi: Maja Logar, Sabina Bračič, Renata Ponudič, Maša Pinner, Tina Hohnjec, Anja Simonič, Mojca Kramberger, Jure Masten
Program povezoval: Bor Greiner.
Hvala, hvala, hvala: tehnični ekipi Narodnega doma Maribor, še posebej Jocu za filmsko luč, vsem zasluženim za kostume, Boru za povezovanje, Tovarišu Urbeneku za oblikovanje letaka, donatorjem in vsem ostalim, ki ste nam omogočili Življenje kot v filmu.

Pandorina Skrinjica 2014
Produkcija: Pandora – Art of Pole in KD Center plesa
Umetniška vodja Pandora – Art of Pole: Maja Logar
Pedagoginje: Maja Logar, Sabina Bračič, Renata Ponudič
Program povezoval: Bor Greiner.
Posebna gosta, člana skupine Siddharta: Tomaž O. Rous in Tomi Meglič

“Vsak v sebi nosi svojo Pandorino skrinjico. Eni jo poznajo, ali vsaj slutijo, kaj lahko najdejo v njej, drugi jo zanikajo, tretji se je ne zavedejo. Večinoma pa se ji vsi, zavedno ali nezavedno, najrajši izognemo. Nekaterim je polno dviganje pokrova te temne skrinjice res prihranjeno, zagotovo pa ji ne moremo uiti tisti, ki smo svoje duše zavestno zavezali duhovni rasti. Njeno odpiranje pomeni soočenje z našimi največjimi strahovi, najbolj potlačenimi čustvi, najbolj skritimi deli sebe, z našimi največjimi notranjimi blokadami torej, vendar pa so na drugi strani v tej isti skrinjici doma tudi priložnosti za naše največje preboje.

Preboji, ki jih delamo vsak na svojem poligonu, vsak na svoj način in vsak v svojem tempu, niso nikoli enostavni, ne glede na to, kako preprosti se morda zdijo komu drugemu, ki ga Pandora žuli kje drugje in na kakšen drugačen način. So pa zagotovo tudi najbolj osvobajajoči. Zato se splača zbrati pogum, da gremo čez sebe (ne pa proti sebi), splača se vztrajati in iti do konca. Jaz bom šla, korak za korakom. Ker vem, da je vredno. In vem, enkrat, ko bom zmagala, bom svoji Pandori najbrž celo hvaležna.”

– Urška Henigman

 

EVERY MAN’S DREAM

Prvi slovenski ‘pole dance show’, ki predstavlja večno, a neizrečeno dilemo moškega sveta – koliko žensk je dovolj in katera je prava? Ženskam je odgovor jasen; moški pa …

Premiera: 25. maj 2012
Ponovitve: 26. maj 2012, 17. in 18. december 2012, 14. februar 2013
Koreografija: Maja Logar
Glasba: PsychoLute
Nastopajoči: Sabina Bračič, Tinka Dobaja, Tina Hohnjec, Jasmina Godec, Mojca Klemenčič, Maja Logar in Domen Žugelj, Jure Masten
Režija: Maja Logar in Tomaž O. Rous
Vsebinska zasnova: Maja Logar, Tomaž O. Rous in Brina Nataša Zupančič
Produkcija: Pandora – Art of Pole & KD Center Plesa

V njegovem sanjskem svetu mu šest Nimf izpolni vse najbolj skrite želje – v sladkosti in sladostrastje ga omamlja vsaka posebej in vse naenkrat, voljne se mu predajajo in ga obožujejo ter se zapletajo v strastna razmerja. Ponujajo mu skupen raj, čeprav bi ga vsaka imela najraje samo v svojem. Začne se zapletena čustvena igra.

Koliko uresničenih želja lahko prenese?

 

NASTOPI NA PRIREDITVAH IN KONCERTIH

Dosedanji nastopi:

Akustični koncert Siddharte, Festival Lent 2014 – Glavni oder, 21. junij 2014

Koncert Siddharte, ŠTUK Maribor, 7. december 2012

Lepotni izbor Miss Slovenije za Miss Alpe Adria International 2012, Portorož, 12. avgust 2012

Prireditev Seksoslovje, ŠTUK Maribor, 4. april 2011

 

MEDNARODNE DELAVNICE

Pri Pandora – Art of Pole skrbimo tako za dodatno izobraževanje pole dance plesalk in plesalcev kot za promocije plesa ob drogu kot umetnosti. Zato občasno pri nas gostimo mednarodno uveljavljene pole dance plesalce in pedagoge, ki pri nas vodijo izobraževalne delavnice. Delavnice potekajo v angleškem jeziku, so tematske in ločene po težavnostnih stopnjah. Lahko se jih udeležijo tudi plesalci izven našega centra ter iz drugih držav. Nazadnje je pri nas gostoval večkratni svetovni pole dance prvak Evgeny Greshilov.

POLETNI TRENINGI

Po zaključku plesne sezone, v mesecu juliju že tradicionalno organiziramo 4-tedenske tematsko obarvane poletne treninge, ki so namenjeni tudi dekletom, ki ne plešejo pri Pandora – Art of Pole. Vsak teden je tematsko obarvan in vključuje dva treninga. Datumi poletnih treningov, teme in cenik objavimo v mesecu juniju. Udeležba na poletnih treningih je možna le ob predhodni prijavi, saj je število mest omejeno.

DANCE OR DIE! WEEKEND

Gre za intenzivne vikend plesne delavnice in priprave, ki jih vsako pomlad organizira Center plesa. Delavnice so namenjene širokemu krogu plesalcev različnih plesnih zvrsti. Ena od intenzivnih delavnic je tudi ples ob drogu. Datume in program delavnic objavljamo en mesec pred dogodkom.