POLE DANCE ZA MAMICE Z DOJENČKI

Vadba ob drogu za mamice.

20161214_154202Si želite nekaj narediti za svoje telo in dušo, vendar nimate varstva za svojega otročka? Ali pa si preprosto želite aktivnosti, pri kateri vas vaš dojenček lahko spremlja? Vadba je namenjena vsem mamicam, ki si želijo na zabaven način okrepiti svoje telo in lahko imajo pri tem svojega dojenčka ob sebi. Gre za zabavno kombinacijo treninga celotnega telesa za mamico in hkrati sproščenega druženja mamic in njihovih otrok. Trening za mamico je sestavljen iz vaj za moč, raztegovalnih vaj, učenja elementov ob drogu in na njem ter plesa ob drogu. Medtem dojenčki mamice z zanimanjem opazujejo, spoznavajo novo okolje ter se igrajo med seboj. S poslušanjem glasbe in opazovanjem kako njihova mamica pleše, pridobivajo na posluhu in ritmu, skozi stik z drugimi otroki pa gradijo tudi svoje socialne veščine. Občasno jih mamice vzamejo v naročja in z njimi tudi zaplešejo.20161214_154342_LLS

Celoten trening je prilagojen tako, da zanj ni potrebno predhodnega znanja iz plesa ob drogu ali druge vrste plesa. 
Vadba traja 75 minut. Namenjena je mamicam in njihovim dojenčkom do enega leta starosti oz. dokler ne shodijo.

Ker pa so naši srčki zelo nepredvidljivi, bo potek vsake vadbe prilagojen tudi njihovim potrebam in razpoloženju. Zato je čisto normalo, če se med vadbo kdaj umaknete, dojenčka previjete, podojite ali pocartate, če to potrebuje. Vadbo ob drogu za mamice lahko izkoristite za kvalitetno preživljanje časa s svojim otročkom, hkrati pa narediti tudi nekaj dobrega za svoje telo in počutje.
 
Kaj potrebujete za vadbo: Udobna oblačila, vodo, brisačko, igrače, podlogo za dojenčka (odejico ali tetra plenico, na kateri lahko leži, v premeru, da se še ne plazi).

* Za varnost dojenčka poskrbi mamica in ne tršica.