TINA MARIN

PLESNE IZKUŠNJE:

Jazz balet, sodobni ples, modern, balet, pole dance. Plesno izobraževanje: KD Center plesa, Plesna izba Maribor, Pingi, različne plesne delavnice.

POLE DANCE IZKUŠNJE:

KD Center plesa, Pandora – Art of pole (Maja Logar).

ZAKAJ POLE DANCE:

V plesu uživam že od otroštva in ta ljubezen še kar traja…Najprej sem ples ob drogu kot posebno zvrst plesa in atrakcije zasledila na YouTubu in si mislila wow, jaz bi tudi! No, priložnost se je pojavila, ko je Maja Logar začela poučevati pole dance na Centru plesa, kjer sem plesala že od leta 2007, leta 2013 pa sem se pridružila Pandoricam na štangi. Že od prvega treninga me je ples ob drogu navdušil, predvsem njegova razsežnost, kreativnost, atraktivnost, zame je tudi velik izziv, vsak uspešno izveden element mi da veselje in motivacijo za naprej, za osvajanje novih, težjih elementov, pri tem pa začneš tudi spoštovati moč in izjemne sposobnosti svojega telesa, katerih se včasih niti zavedaš ne. Pole dance mi predstavlja veselje, sprostitev, zabavo, zdravilo, izražanje čustev in umetnost. Za mene zelo pomembno pa je tudi pozitivno vzdušje in energija v dvorani in na treningih, ki je pri Pandoricah ne manjka, zato sem izjemno vesela, da sem del te navdihujoče ekipe atraktivnih plesalk.

MOTO:

“Keep smiling.” 


MAJA LOGAR / SABINA BRAČIČ / RENATA PONUDIČ / TINA HOHNJEC / MAŠA PINNER / ANJA SIMONIČ / JURE MASTEN / TADEJA KNEZ / ANJA KROBAT