TADEJA KNEZ

PLESNE IZKUŠNJE:

Moji plesni koraki segajo v otroštvo, kjer me je začaral balet in elegantnost gibanja primabalerin. Prevzela me je navidezna lahkotnost in subtilno izražanje lastnih občutkov skozi gib. Spoznavala sem veliko plesnih zvrsti, od klasičnega baleta, irskih plesov, rokenrola, … vse do sodobne in moderne plesne tehnike, ki so mi razširile obzorje in mi dovolile, da sem se zaljubila v ples, kot umetnost in gibanje, kot izražanje čustev, s katerimi se srečujemo skozi življenje.

POLE DANCE IZKUŠNJE:

Strmenje po nečem novem in želja po še več sta me je pripeljali v ”spodnjo dvorano”, kjer sem na prvi spoznavni uri vedela … to je to. Eleganca, fleksibilnost, neomejenost in omejenost hkrati, premagovanje lastnih strahov, novi izzivi, ki povzročijo naval neopisljive energije, ko jih dosežeš in ponos, ko jih končno z lahkoto obvladaš. Tako sem se leta 2013 pridružila takrat še pregledno majhni družinici Pandoric in kjer sem danes del njihove vizije in poslanstva.

ZAKAJ POLE DANCE:

Ker je za vse v življenju potrebno trdo garati, da lahko na koncu izkusiš sladkobo uspeha – in ker povzroča odvisnost :)

MOTO:

“Dancing is like dreaming with your feet.”


MAJA LOGAR / SABINA BRAČIČ / RENATA PONUDIČ / TINA HOHNJEC / MAŠA PINNER / ANJA SIMONIČ / JURE MASTEN / ANJA KROBAT / TINA MARIN