RENATA PONUDIČ

PLESNE IZKUŠNJE:

gimnastika, atletika, hip hop, jazz balet, pole dance

POLE DANCE IZKUŠNJE:

Začela septembra 2011 pri Pandora – Art of Pole.
Delavnice in dodatna izobraževanja: Alisa Pleskova (Lj, 2014), Evgeny Greshilov (Mb,2014), Natasha Wang (Zg,2014), Dimitry Politov (Lj, 2015).

ZAKAJ POLE DANCE?

Začelo se je čisto slučajno kot spremstvo prijateljice ki je želela to poskusit… slej kot prej sem ugotovila da je to tudi zame in vedno znova sem komaj čakala naslednji trening. Kmalu je enkrat na teden postalo premalo, zato sem se vpisala še na dodatni trening in potem kmalu še na tretjega na teden. Po dveh letih sem pričela s poučevanjem te plesne zvrsti, kar me je se samo dodatno izpopolnjevalo in mi dajalo novo energijo za naprej. Rezultati so bili kmalu neverjetni in postavljali so se novi cilji, ki sem jih enega za drugim uspešno izpolnjevala. Ker pa teh nikoli ne zmanjka, te vedno znova žene naprej in energija ki jo zraven tega črpaš iz tečajnic je neverjetna. Videt njihov uspeh, njihov trud in  napredovanje…to je to kar me osrečuje.

MOTO:

“That which does not kill us makes us stronger.”


MAJA LOGAR / SABINA BRAČIČ / TINA HOHNJEC / MAŠA PINNER / ANJA SIMONIČ / JURE MASTEN / TADEJA KNEZ / ANJA KROBAT / TINA MARIN