ANJA SIMONIČ

PLESNE IZKUŠNJE:

Nad plesom sem se navdušila že v osnovni šoli, kjer sem začela odkrivati zvrsti standardnih plesov, gimnastike in ritmike. V srednji šoli sem se priključila plesni skupini na II. gimnaziji Maribor, s katero sem več kot 8 let dosegala številne uspehe na nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih ter se izpopolnjevala v plesnih zvrsteh cheer dance, show dance in jazz.

POLE DANCE IZKUŠNJE:

Jeseni 2013 sem odkrila svojo strast do plesa ob drogu, ko sem se priključila skupini Pandora – Art of Pole. Dodatna izobrazba in delavnice: Evgeny Greshilov in Anastasia Sokolova.

ZAKAJ POLE DANCE:

Pole dance me je zanimal še preden je prišla ta zvrst vadbe v Slovenijo. Mešanica plesa in akrobatike – popolna kombinacija zame. Priključitev skupini Pandora – Art of Pole je bila ena boljših odločitev v mojem življenju. Pole dance je plesna zvrst, ki zaradi dodatnega elementa, droga, predstavlja čisto novo področje plesne vadbe in umetnosti. Predstavlja toliko različnih izzivov, da te želja po napredku zlahka zasvoji. Ni boljšega občutka, ko ti prvič uspe nek element, za katerega si še na prejšnjem treningu mislila, da je nemogoč. In seveda je tukaj tudi neverjetna skupnost pole dance plesalk, v kateri prevlada toliko srčnosti in pozitivne energije. Definitivno je pole dance trenutno velik del mojega življenja in upam da še dolgo ostane tako.

MOTO:

»Kjer je volja, tam je tudi pot.«


MAJA LOGAR / SABINA BRAČIČ / RENATA PONUDIČ / TINA HOHNJEC / MAŠA PINNER / JURE MASTEN / TADEJA KNEZ / ANJA KROBAT / TINA MARIN