Skrinjica16 - spletna

Iščemo oglaševalce in donatorje za Pandorin cajtng!

 

Samo za tiste, ki iščete drugačen način oglaševanja! Samo za tiste, ki želite, da vas opazijo vaši novi uporabniki! In samo za tiste, ki podpirate umetnost, šport in zdrav način življenja.

Ste že slišali za ples ob drogu? Ne, to ni striptiz, ampak zelo zahtevna oblika plesne, umetniške in športne discipline. Ples ob drogu je pri nas vedno bolj aktualna oblika rekreacije in za njegovo promocijo skrbimo tudi v društvu Pandora – Art of Pole. Vsako leto je zanimanje za naše delavnice večje, k nam redno prihajajo dekleta, najstnice, nosečnice in ženske v zrelih letih, celo nekaj moških.

Za namene promocije plesa ob drogu kot umetnosti že tradicionalno organiziramo celovečno predstavo, Pandorino skrinjico. Z vedno večjim zanimanjem publike, so naše predstave razprodane, število ponovitev se veča.
Vabimo Vas, da skupaj z nami odprete Pandorino skrinjico 2016, ki bo letos uprizorjena 14. in 15. maja 2016, v Veliki dvorani Narodnega doma Maribor.

Kaj Vam ponujamo?

Letošnja tema bodo Novice iz Pandorine skrinjice – Pandorin cajtng. Naše novice, naša dogajanja. Verjemite, da je pri več kot 150 plesalkah novic ogromno! Gledališki list predstave bo izgledal kot časopis, kot so natisnjene novice. Vsaka tiskana izdaja ima običajno prostor za promocijo in tako bo tudi pri nas. S tem bodo naše novice postale tudi Vaše novice! Na ta način Vam ponujamo promocijo Vašega podjetja na najmanj dveh prireditvah, pri vseh članih našega društva in prijateljskih društvih. Tako bo Pandorine novice v roke vzelo okrog 2000 ljudi, ki so stari med 15 in 60 let.

Kaj želimo od Vas?

Donacijo ali plačan oglas v naših novicah oz. gledališkem listu. Ob takšnih prireditvah žal naš entuziazem in želja po ustvarjanju nista dovolj. Zato se s prošnjo za finančno pomoč obračamo na Vas. Vam bo to morda majhen prispevek, za nas pa Vaš prispevek pomeni visok skok in obrat v zraku. Verjamemo, da lahko združeni ustvarjamo še boljše! Z Vašo pomočjo bo to veliko lažje.

Vas ponudba zanima?

RES vam z veseljem pošljemo več informacij. Pokličite nas na 031/319-591 ali nam pišite na info@pandora-artofpole.com.

Deli objavo s prijatelji ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Posted in Pandora.